• suti 001
  • eskuvoi 032
  • figuras 074
  • ostyakepes 007
  • st honore
  • oroszkrem torta
 
 

Bemutatkozás


2003 novemberében nyitottuk meg első cukrászdánkat Nyíregyházán, a Szent István utcán, a Megyei Kórház főbejáratával szemben, a Fogtechnika épületében. A cukrászda elnevezése - egy kis szójátékkal- a nevünkből, mint tulajdonosok nevéből jött létre.

„La”, mint Labanc, a „Rosa” pedig a Rózsa vezetékneveinkből tevődik össze.

Ekkor nemcsak egy név született, hanem egy olyan új üzlet is, melyet a környéken lakók szívesen fogadtak, és nagy várakozással tekintettek az újonnan nyíló cukrászdánkra, mivel a közelben nem volt hasonló üzlet.

Cukrászdánk alapelve, hogy egy igazán jó cukrászsütemény elkészítéséhez mindig kiváló minőségű alapanyagokra van szükség.

 

 A finom, házias, mindig friss sütemények nagy sikert arattak és aratnak ma is a Vendégeink körében, és folyamatos visszajelzéseik inspirálnak minket a hagyományos, és a Vendégek által már megkedvelt állandó specialitásaink mellett a választék folyamatos bővítésére.

 

A vállalkozás sikerén felbuzdulva vágtunk bele egy új üzlet kialakításába, melyet 2007 nyarán nyitottunk meg a Szabadság téren, a Krúdy Házban, mely a volt Krúdy Mozi helyén épült.

A La Rosa név már adott volt, és mivel az új üzlet a belváros szívében található, csak a  „belvárosi” jelzővel különböztettük meg az  új üzletet a régitől.

 

Mivel ez az üzlet nem csak cukrászda, hanem kávézó is, ezért nagy hangsúlyt fektettünk a kávé fajtájának kiválasztására. Arra törekedtünk, hogy ne csak finom, hanem egyedi is legyen. Így választásunk az olasz, luxusautóiról már méltán világhírű Lamborghini kávéra esett. A megyében elsőként és a városban egyedüliként nálunk fogyaszthatják a Vendégek, a gyártó által forgalmazott klasszikus kávékeverékéből készített kávéinkat, az eszpresszótól és a capuccinótól a különböző kávékülönlegességekig.

A finom süteményekkel, melyek a szent istván utcai üzemben készülnek, a különleges kávéval, a meghitt, hangulatos, minimál stílusban kialakított üzlet rövid időn belül a környék kedvelt cukrászdája lett.

Udvarias kiszolgálással, füstmentes, klimatizált környezetben, jó parkolási lehetőséggel várjuk Kedves Vendégeinket mindkét üzletünkben mindig rugalmasan Önökkel együttműködve és maximálisan az Önök igényeihez igazodva.

Látogasson el hozzánk

  • belso_02

Megújultunk

Megújult a Szent István utcai üzletünk!

  • La Rosa cukrászda Szent István utca 001
  • La Rosa cukrászda Szent István utca 002
  • La Rosa cukrászda Szent István utca 003