• suti 001
    • eskuvoi 032
    • figuras 074
    • ostyakepes 007
    • st honore
    • oroszkrem torta
 
 

Belvárosi üzletünk speciális kínálata

Lamborghini kávéból készült
kávékülönlegességek és kávékoktélok

A Lamborghini kávé egyet jelent a félreérthetetlen olasz stílussal. Íze olyan egyedi, akár a márkaneve, és tökéletes bizonyítéka a példátlan olasz tradíciónak.

A városban egyedüliként használjuk a Lamborghini kávét és belőle sokféle kávé professzionális elkészítésével és különleges tálalásával örvendeztetjük meg nap mint nap Vendégeinket.

Jöjjön be hozzánk belvárosi cukrászdánkba, és Ön is részese lehet a Lamborghini kávé által nyújtott csodálatos élménynek. Kóstolja meg az igazi olasz módon elkészített eszpresszót, cappucinót, espresso macchiato-t, latte macchiato-t, a jeges kávét és a többi különleges kávénkat, akár kávékoktélok formájában is!

Monin limonádék, shake-ek

A Monin termékek kulcsa mind a mai napig a különleges és egzotikus, minőségi alapanyagokban rejlik. Ma a Monin a világ legnagyobb és legismertebb prémium italízesítőket gyártó cége. Több mint 100 országában van jelen, és több nemzetközi bármixerverseny támogatója.

A siker titka: szenvedély az üzletben, és kimagasló minőségű termékek előállítása.

 

A gyártás során az alapanyagokból kíméletes technológiával kinyert maximális íz, igazi kulináris élvezetet nyújt fogyasztói számára. Annak érdekében, hogy minden ízlést kiszolgálhasson, a Monin folyamatosan bővíti portfolióját, ezzel segítséget nyújtva használóinak kreativitásuk kiteljesülésében. A Monin szirupok és likőrök gourmet koktélok, kávék, üdítőitalok készítésére és ízesítésére igazán minőségi megoldást kínálnak.

Lamborghini forró csoki

A Lamborghini márkához önkéntelenül társítjuk a minőséget és a stílust. Nincs ez másképp a márka által fémjelzett forrócsokoládék esetében sem. Ezzel a termékkel kapcsolatban igen magasak az elvárások, mivel prémium kategóriát képviselnek. A Tonino Lamborghini forrócsokoládékat fogyasztva Ön is megtapasztalhatja az igazi minőséget.

Dilmah teák

A világ legfinomabb teáit Ceylon szigetén, a mai Sri Lankán termelik, ahonnan a Dilmah teák is érkeznek.

A ceyloni teák gazdag és teljes íz világukról, csodálatos aromájukról és határozott karakterükről ismertek. A cégalapító, Merril J. Fernando, aki 2005-ben ünnepelte 55. évét a teakészítés világában, visszatért az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez. Két fiával együtt elkötelezett híve a küldetésnek, melynek célja, hogy az eredeti, valódi teát visszahozzák a fogyasztókhoz. A Dilmah kizárólag eredeti klasszikus eljárással készült teákat készít, kizárólag ellenőrzött forrásból, amelyeket ennél fogva joggal nevezhetünk IGAZI TEÁ-nak. A tea egy ital, ami a tea növény (_Canekkia sinensis_, vagy _Thea sinensis_) forró vízben való kifőzésével készül. A "tea" szót használják magukra a levelekre is; és szintén ez a neve egy közép- vagy késő délutáni étkezésnek a Brit szigeteken és a hozzájuk kötődő országokban, ahol teát (az italt) szolgálnak fel különféle ételekkel.